Olağan Genel Kurul Toplantımız Yapıldı

25.03.2017 tarihinde Vakfımızın Olağan Genel Kurulu İstanbul Orhan Saka Amatör Sporcular Evi – İstinye adresindeki meslektaşlarımızın geniş katılımı ile birlik ve bütünlük içerisinde gerçekleştirilmiştir.

Açılış ve Divan seçiminin ardından, Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu ve Denetçilerin Raporları okunmuştur. Raporlar üzerinde yapılan görüşmeler sonrası Yönetim Kurulu ve Denetçilerin ibrası gerçekleşmiştir.

Genel Kurulda SEDEV Başkanımız Sn. Çetinay KARAOL 2015-2016 faaliyetleri hakkında genel kurula sunum yapmıştır.

Devamında ise SEİK Başkanımız Sn. Yalçın KAYA, ve Vakıf üyelerimizin yaptıkları konuşmalar sonrası seçimlere geçilmiştir.

Yapılan seçim sonucunda yeni dönemde SEDEV Başkanlığına Sn. Fikret GÜLBAHAR seçilmiştir. Sn. Fikret GÜLBAHAR; hem meslektaşlarımız hem de sigorta sektörünün tüm aktörleriyle birlikte ve uyum içerisinde çalışmalarını sürdüreceklerini, vakfın kuruluş amacına yönelik çalışmalar yaparak hizmet sunmayı hedeflediklerini beyan etmişlerdir.

Sigorta Eksperleri Dayanışma ve Eğitim Vakfı seçimlerinin, sigorta eksperlerine ve sigortacılık sektörüne hayırlı olması diler, hizmet sırasını devreden önceki yönetim kuruluna teşekkürlerimizi sunar, Yeni seçilen meslektaşlarıma yeni görev görev döneminde başarılar dileriz.

Genel Kurula katılarak Sigorta Eksperlik Mesleğine sahip çıkma iradesi gösteren bütün meslektaşlarımıza da şükranlarımı sunarım.

Sigorta Eksperleri Dayanışma ve Eğitim Vakfı

Seçim sonucu;

Başkan

Fikret GÜLBAHAR