Olağan Genel Kurul Toplantımız Yapıldı

27.03.2021 tarihinde Vakfımızın Olağan Genel Kurulu Sigorta Nirvana Davet Salonu – Şişli adresinde T.C. Sağlık Bakanlığı’ nca alınan COVİD-19 tedbirleri ile İstanbul İl Hıfzıssıhha kuralları çerçevesinde , meslektaşlarımızın geniş katılımı ile birlik ve bütünlük içerisinde gerçekleştirilmiştir.

Açılış, Saygı duruşu, İstiklal Marşı ve Divan seçiminin ardından, Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu ve Denetçilerin Raporları okunmuştur. Raporlar üzerinde yapılan görüşmeler sonrası Yönetim Kurulu ve Denetçilerin ibrası gerçekleşmiştir.

Genel Kurulda Başkanımız Sayın Tamer TOPAL geçmiş döneme ait yapılan faaliyetleri hakkında genel kurula sunum yapmıştır.

Yapılan seçim sonucunda yeni dönemde SEDEV Başkanlığına tekrar Sayın Tamer TOPAL seçilmiştir. Sn. Tamer TOPAL; hem meslektaşlarımız hem de sigorta sektörünün tüm aktörleriyle birlikte ve uyum içerisinde çalışmalarını sürdüreceklerini, vakfın kuruluş amacına yönelik çalışmalar yaparak hizmet sunmayı hedeflediklerini beyan etmişlerdir.

Sigorta Eksperleri Dayanışma ve Eğitim Vakfı seçimlerinin, sigorta eksperlerine ve sigortacılık sektörüne hayırlı olması diler, hizmet sırasını devreden önceki yönetim kuruluna teşekkürlerimizi sunar, yeni seçilen meslektaşlarımıza yeni görev döneminde başarılar dileriz.

Genel Kurula katılarak Sigorta Eksperlik Mesleğine sahip çıkma iradesi gösteren bütün meslektaşlarımıza da şükranlarımızı sunarız.

Genel Kurul sonrasında yapılan Yönetim Kurulu toplantısında ise yeni seçilen kurul üyeleri arasındaki görev dağılımı aşağıdaki gibi olmuştur.

Seçim sonucu;

Başkan

Tamer TOPAL
                Asil                                                                        Yedek